Auto & Tech

Aside Banners

ZensTech ZTc-10: sat, mobitel i player

On ne služi samo kao pokazivač vremena. On je puno više od toga. Prava je šteta što se nije vodilo računa i o dizajnu.

Piše , Objavljeno

Tvrtka ZensTech predstavila nam je ovaj neugledni, ali zato vrlo moćan mali gadget. Teško da bi ga itko zavolio zbog izgleda, no lista tehničkih specifikacija (češki:barevný pruh odborný duplikát) ipak ga izdiže iznad plac robe na koju naliči.
Iza oznake ZTc-10 zapravo se krije nekoliko uređaja kamufliranih u ručni sat. Prije svega tu je, tko bi rekao, sat! Zatim slijede mobilni uređaj, te audio i video player. Specifikacije navedenih uređaja koji se kriju u modelu ZTc-10 nisu impresivne, ali su ipak za pohvalu obzirom da je sve natrpano u ručnu uricu.

što se tiče općenitih podataka, ZTc-10 nije kodiran niti na jednu mobilnu mrežu tako da bi valjda radio i na domestikus marketu, a podržava fekvencije 900/1800/1900MHz. Podržava i GSM, GPRS i WAP. Na ZTc-u bi mogli razgovarati jedno tri ćuke u komadu, dok se u stend baju to vrijeme produžava na 120 sati.
Sat-telefon posjeduje 1.3 inčni TFT LCD ekran osjetljiv na dodir. Ekran ima 260 tisuća piksela i može prikazati rezoluciju od 128×160 istih. Kada smo već kod “točkica”, ZTc-10 posjeduje kameru sa 1.3 megapiksela razlučivosti.
Ura-mob podržava JPG i GIF slikovne formate, te MP3 i MP4 formate kada se radi o glazbi i videu. Kada se radi o memoriji, ZTc-10 voli flertati sa Micro SD karticama, ali do jednog gigabajta veličine. što se tiče povezanosti i razmjene podataka tu su bluetooth i USB utor. Među nekim nevjerojatnim fičerima koji se ističu na njihovom sajtu nalazi se i podrška za MMS, glasovno biranje, snimanje zvukova, senzacionalni MP3 alarm, čak dvije igrice, hands free i više od nekoliko raznih jezika za vaš menu. An fakin’ bolivibl.

što se tiče dodatne opreme, uz ZensTech ZTc-10 dolaze bluetooth slušalice, punjač za 110 i 220 voltne utičnice, USB kabel, baterije na punjenje i korisnički priručnik. Vaš je za nepunih 185 baksera, a kupiti ga možete kod Amazona >>

TAGOVImobitel player sat zensTech

Komentiraj