Auto & Tech

Aside Banners

Zlatna teta gadgeta

U današnje se doba prilično teško podičiti nekim specijalnim gadgetom - dostupni su svima i svugdje. Ipak, ako svoju gadgetoliku bebicu obučete u zlato itekako ćete se istaknuti

Piše , Objavljeno

Tvrtka Goldstriker opisuje se kao vitalna, mlada i dinamična, a taj se opis može primijeniti na jednu od vlasnica ove neobične kompanije. Katherine Hughes će vam za određenu svotu novaca od svakog gadeta učiniti jedinstveni ekskluzivan proizvod.

Katherine hughes

Katherine hughes

U svojoj osnovnoj ponudi Goldstriker omogućuje pozlaćivanje cijele palete mobitela te Appleovih iPod-a, no ako kojim slučajem posjedujete neki mob ili gadget koji nije na popisu oni će ga rado pozlatiti. Osim kućišta i same pozlate u Goldstrikeru prodaju i gotove pozlaćene mobitele, a za iste je potrebno izdvojiti znatno više novaca od originala – Nokija Luna – 499,95 funti, LG Prada – 399,95, Sony Ericsson W880i – 299,95 funti i tako dalje i dalje.

Što se pak samo kućišta za mobitele tiče za njih je potrebno izdvojiti između 99,95 i 199,95 funti, a cijene pozlaćenih iPoda nisam uspio saznati.

Vrh ponude kompanije sačinjavaju pozlaćeni mobiteli optočeni dijamantima, ali za takve je uređaje potrebno izdvojiti znatno više novaca od uobičajenog. Samo za primjer, Nokia N95 u svojoj dijamantnoj verziji stoji značajnih 12,000, a Motorola V3i 4,995 funti, pa vi izvolite. Znate kako se kaže – tko voli nema bolje stvari…

TAGOVIgadgeti najskuplji zlato

Komentiraj