Auto & Tech

jazavac

Banner 300

Znamo da ga mrziš: preprodavač se pohvalio s 2000 prednarudžbi za Playstation 5

Piše , Objavljeno

Izvor fotografije: /Youtube Screenshot

Prošlog tjedna su brojni prodavači uspjeli obnoviti zalihe PlayStationa 5. Nitko nije očekivao ovakvu potražnju za konzolom koja se nevjerojatno brzo rasprodaje, a dio krivnje sigurno spada i na ekipu koja preprodaje konzole jer znaju da običan puk ne može dočekati novu generaciju popularne konzole u svojoj dnevnoj sobi.

Jedan preprodavač koji se prikladno naziva Carnage je na sebe navukao gnjev svake osobe koja je naišla na informaciju da je uspio osigurati 2000 narudžbi.

Od britanskog zastupnika GAME je uspio iskamčiti čak 2000 prednarudžbi i tako onemogućio 2000 gejmera da se dokopaju svog primjerka konzole, a pohvalio se na Twitteru uz riječi “postaje sve lakše svaki put”.

Nitko ne voli ovakve likove. Neki korisnici su se čak javili zastupnicima u GAME-u i zahtijevali su da otkažu te prednarudžbe.

Glasnogovornik GAME-a je dao izjavu za javnost kako su prednarudžbe još samo prednarudžbe te da još ništa nije uplaćeno te da će plaćanje prednarudžbi početi kad se odradi potrebna birokracija.

Rekli bismo “wow, kakav bullshit od izgovora”. Kompaniji je samo stalo do toga da je sve prodano, njima je svejedno je li u pitanju jedna osoba ili dvije tisuća korisnika. Tugica, frende. Zbog takvog sustava ne možemo imati lijepe stvari.

Kako se možemo boriti protiv ovoga? Biti strpljiv i čekati da se tržište malo zasiti jer kroz neko vrijeme će svi imati priliku kupiti konzolu. I nemojte financirati preprodavače s napuhanim cijenama konzola. Bilo bi baš zabavno kada bi liku ostalo svih 2000 konzola na skladištu, baš bi nas to razveselilo.