Auto & Tech

ne treba plastična operacija za mijenjat facu

Aside Banners

Zuckerberg kupio face-swapping tehnologiju za Facebook, objavio vijest kao Iron Man

Piše , Objavljeno

Face-swapping tehnologija je toliko popularna da nam ide na živce, ali Zuckerberg zna gdje leže pare.

Ako danas vidite dvije osobe na fotki na Facebooku, velike su šanse da će to biti dvije osobe koje su zamijenile lica. I ne, ne mislimo na ovu dvojicu.

Screenshot_47

U srijedu je Facebook kupio mobilnu aplikaciju MSQRD (poznatu kao i Masquerade) zahvaljujući kojoj korisnici mogu dodavati live efekte videima i mijenjati svoje lice s nekim drugim licem. Znate već taj efekt ako ste koristili Skype ili Google Hangouts na kantama zvanim osobna računala, ali sad to “nevjerojatno” iskustvo dolazi i na mobilne uređaje.

Najbogatiji 31-godišnjak na svijetu Mark Zuckerberg je u kratkom videu objavio novu Facebookovu akviziciju. U tom videu Mark Zuckerberg, odnedavno otac, je bacio i “dad-joke”.

“Ne, nisam izgradio Iron-Man odijelo. Koristim aplikaciju Masquerade koja u stvarnom vremenu stavlja filtere na vaš video. Danas sam uzbuđen podijeliti s vama kako nam se tim iza Masqueradea pridružio.”

Taking a break from coding to welcome the MSQRD team to Facebook!

Posted by Mark Zuckerberg on Wednesday, March 9, 2016

Masqueradeov CEO Eugene Nevgen je izrazio zadovoljstvo spajanjem s Facebookom jer će im taj potez donijeti nevjerojatno široku publiku kakvu nisu mogli ni sanjati.

Korisnici Snapchata već mjesec dana dosađuju jedni drugima s face-swappingom, bilo je i vrijeme da se Cuki probudi.

TAGOVIfacebook faceswap Mark Zuckerberg tehnologija

Komentiraj