Fit & Zdravlje

jači nego ikad?

Aside Banners

16 kilograma mišića u pola godine je gotovo nemoguće – osim ako si Conor McGregor

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram Screenshot

Conor McGregor se ozlijedio u srpnju u meču protiv Dustina Poiriera. Neki su mu predviđali kraj karijere, ali Irac je je nedavno izjavio kako teži 86 kilograma, a borilačka težina za meč s Poirierom je bila 70 kilograma.

U intervjuu za španjolski AS je najavio kako je to zbog šest pomno isplaniranih obroka dnevno te slobodnih utega. Vježbe su bile fokusirane na hipertrofiju (rast mišića), a ovo je prvi put u njegovoj MMA karijeri da je značajno promijenio svoju težinu.

Conor MMA7
Galerija

Fotografije preuzete s  @notoriousmma Instagram računa

Tipičan početnik može nabiti značajnu mišićnu masu uz prikladan trening i prehranu, ali Connor nije tipičan početnik, fizički je aktivan već desetljećima. Moramo uzeti u obzir da su za izgradnju mišića važna i biološka starost, iskustvo, genetika, program treninga, prehrana, ali McGregor je jedan od najbogatijih sportaša na svijetu zahvaljujući svojim poslovnim ulaganjima i sigurni smo da na raspolaganju ima vrhunske stručnjake.

Među internet “poznavateljima” se javljaju teorije da je posegnuo za steroidima, ali UFC bi mu mogao završiti karijeru jednim jedinim testom tako da sumnjamo u ovu teoriju.

Očito je da je izrazito motiviran za povratak u ring, već je najavio da će ovo biti najveći povratak u povijesti sporta, a iskreno nas zanima kako će se dalje razvijati legenda o riđem Ircu Conoru McGregoru.

Ako želiš istu stvar kao Conor, treba biti realističan sa svojim ciljevima i sustavom dolaženja do cilja. Potrebno je strpljenje i naporan rad, pogotovo ako ti dolazak u formu nije sastavni dio posla. Napredak će doći, važna je konzistencija, a uspoređivanje sa slavnim ljudima koji imaju vrhunski tim stručnjaka ti nikako neće pomoći. Ali ako te može motivirati kao što nas motiviraju montaže treninga iz Rockyja i Creeda – samo daj.

16 kilograma mišića u pola godine je gotovo nemoguće – osim ako si Conor McGregor