Fit & Zdravlje

svaka čast

Aside Banners

Action Bronson, reper albanskih korijena, ljubitelj bureka s Vegetom izgubio 55 kilograma u 6 mjeseci

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Men’s Health/Youtube Screenshot

Action Bronson je američki reper albanskih korijena koji je znao uživati u životu. Osim vrhunskih albuma, zabavnih TV serija u kojima obilazi svijet i jede najfiniju hranu ili napušen gleda “dokumentarnu seriju” Ancient Aliens, Bronsolinho nam je podario i svoju jedinstvenu osobnost no uživanje u svim najfinijim stvarima u životu ga je dovelo do prekomjerne tjelesne težine. Posebno nas je razveselio burek njegove strine koja koristi Vegetu!

.

Kad je pandemija koronavirusa opako udarila, inače akvatično biće Action Bronson je odlučio da ne želi potonuti s ostatkom čovječanstva već se odlučio dovesti u red. Točka preokreta? Stao je na vagu, a ona je pokazivala gotovo 200 kilograma. Nije htio tako živjeti – pogotovo zbog svog novorođenog sina.

Napornim radom je izgubio 55 kilograma ove godine, ali je izjavio kako je najveći problem bila kontrola porcija.

Men’s Health je napravio video profil o ovom gospodinu koji se kune u tetkin burek. Uz Bronsona, u videu se pojavljuje i njegov trener koji mu je omogućio ovu transformaciju. Naravno – ništa ne bi bilo moguće bez Bronsolinhove volje. Pogledaj prilog, možda te inspirira. Nas svakako je.

TAGOVIAction Bronson fitness zdravlje