Fit & Zdravlje

Aside Banners

Anthony Anderson neprepoznatljiv: ‘Bolji smo u fitness izazovu Willa Smitha od Willa Smitha. On vara’

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram Screenshot

Nikad nismo vjerovali da ćemo fitness inspiraciju potražiti kod Anthonyja Andersona s kojim smo se prvi put susreli u Romeo mora umrijeti s DMX-om i Aaliyah, ali evo nas ovdje. Ne žalimo ni trenutka.

Will Smith nas je doveo do ovoga. Kako to?

Will Smith je početkom svibnja podijelio svoju fotku kojom je izazvao pažnju cijelog Interneta. Dodao je kako je u najgoroj formi svog života.

Anthony Anderson je bio zbunjen i skeptičan. S Will Smithom nikad ne znaš koje su mu namjere. Dok ne otkrije koje su mu namjere. Par dana nakon “najvećeg posta u povijesti društvenih mreža”, Will je najavio projekt s Youtubeom kroz koji će opet doći u vrhunsku formu. Kroz 14 tjedana je odlučio živjeti zdravije i promijeniti svoje fizičko stanje.

Anderson, zvijezda brojnih filmova i serije black-ish je zajedno sa svojom ekipom s golfa znao da Will Smith vara. Tu ekipu čine već spomenuti Anthony Anderson, George Lopez, Marlon Wayans, Cedric The Entertainer, Chris Spencer, Flex Alexander i Don Cheadle. Dosta ozbiljna ekipa koja se okrenula protiv Will Smitha jer su bili sigurni da glumac nekoć znan kao Fresh Prince ima osobnog trenera. Oni su odlučili doći u najbolju formu – bez trenera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anthony Anderson (@anthonyanderson)

Anderson je za GQ izjavio “Will Smith misli da je bolji od svakog. Morali smo mu pokazati da nije baš tako super. Will Smith je u našoj golferskoj ekipi. Kad je izašao s tim izazovom, očekivali smo da će varati. Trebali smo taj izazov odraditi bez trenera. On ima tim trenera. Okej, Will. Ja imam samo 18 kilograma utega doma i Peloton bicikl. Tako ću odraditi sve.”

Willov prijateljski izazov su shvatili ozbiljno. Kroz 12 tjedana će ovi pripadnici ekipe s golfa jedni druge držati odgovornima – jer drukčije ne ide.

“Zajednica to i treba raditi. Treba se ujediniti i moramo biti tu jedni za druge.”

Osim tjelovježbe, Anderson shvaća da je prehrana znatno važnija od tjelovježbe. Odlučio je ići dosadnom rutom i jesti identične obroke svaki dan.

Za doručak voće, omlet, zobene pahuljice i pola avokada. Za ručak pileća prsa ili batkovi, povrće i riža. Nekad jede lososa umjesto piletine. I pije znatno više vode.

Ovaj simpatičan glumac ima i dijabetes (tip 2) pa je morao naučiti što smije konzumirati, a priznao je da još uvijek uči. Ono što je znatno promijenio je konzumacija slastica. Sad samo kuša nešto slatko. Jedan zalogaj torte, umjesto cijelog komada.

“Kušati hranu i jesti hranu su dvije različite stvari. Sad ću vilicom uzeti jedan zalogaj, skužiti da je okus savršen i onda sam gotov s tim. Znam što to znači za mene ako nastavim jesti. Dovoljno mi je kušati da zadovoljim potrebu i želju, onda stanem.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anthony Anderson (@anthonyanderson)

Čini nam se da će Will Smith, Anthony Anderson i čitava njihova ekipa iz ovoga izaći kao pobjednici iz ovog izazova.

Na GQ-ju možete pročitati cijeli intervju.

TAGOVIanthony anderson prehrana teretana trening will smith