Fit & Zdravlje

samo jako

Aside Banners

Bodybuilder na Youtubeu besplatno dao program uz kojeg možeš postati kao Thor

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Nedavno sam odlučio iskoristiti svoj drugi Gmail account kako bih još jednom prošao besplatnu probu Youtube Premiuma. Da, nisam htio dati novac na još jednu pretplatu. Prebacivanjem na drugi Gmail/YT account sam izgubio sve svoje preporuke i pretplate, što mi je čak i divno. Novi početak. Jedan od prvih profila koji sam zapratio na tom “novom Youtubeu” su braća White koja se kriju pod imenom Buff Dudes.

Vrhunski sadržaj vezan za fitness, kreativni, simpatični i fokusirani na znanost, Buff Dudes su baš ono što volim gledati. Nekad dok vježbam, a nekad dok jedem pizzu s četiri vrste sira.

Najnoviji video predlaže program vježbi za ruke i ramena koji će vam pomoći da imate ruke kao Thor. Naravno da je navlakuša, treba puno vremena, truda i strpljenja kako bi se došlo do tog cilja, ali smo sigurni kako bi ovaj program mogao pomoći ako ste dovoljno uporni.

Sve što trebaš su bučice i šipka s utezima.

Pogledaj video, zabavi se i nauči nešto novo. Možda ti pomogne da postaneš Thor. Osim s kosom, tu ti nitko ne može puno pomoći – osim ako je genetika na mjestu.

I nemojte se uspoređivati sa Chrisom Hemsworthom, njemu je to posao i ima pristup najboljim trenerima, opremi i kuharima na svijetu.

TAGOVIbuff dudes Chris Hemsworth fitness Thor trening