Fit & Zdravlje

čudo da nije fat thor

Aside Banners

Chris Hemsworth jede ogromne količine hrane svaki dan kako bi i dalje izgledao kao superjunak, evo i što

Piše , Objavljeno

Chris Hemsworth je postao ogroman za posljednjih par pojavljivanja u ulozi Thora. Ne možeš biti skandinavski bog superjunak, ako nemaš prikladne mišiće. Hemsworth to zna i to je uspio postići. U tome mu je pomogao i kuhar Dan Churchill koji je ujedno i kuhar uključen u Hemsworthovu aplikaciju Centr koja ti nudi sve što ti treba za zdrav život.

Kako bi zadržao mišiće, Hemsworth je morao snažno vježbati, ali i jesti do 5000 kalorija dnevno. Nije ni čudo što izgleda kako izgleda.

Chris Hemsworth 5
Galerija

Ovaj dio s 5000 kalorija dnevno ne moraš usvojiti od australskog primjerka savršenstva, ali bez ikakvih probelama možeš usvojiti omjer makronutrijenata – 50 posto ugljikohidrata, 20-30 proteina te 20-30 posto masti. I ne zaboravi trening, trening koji će ti natjerati mišiće da razmisle i odluče “možda trebamo postati veći i jači ako će nam se i u budućnosti snaći ovolika razina stresa”.

Pogledaj ovaj kratki video Men’s Healtha i saznaj što sve Chris Hemsworth jede, a čak su se dotaknuli i njegove faze u Endgameu kada je morao biti “debeli Thor”.

Chris Hemsworth jede ogromne količine hrane svaki dan kako bi i dalje izgledao kao superjunak, evo i što