Fit & Zdravlje

NEVJEROJATNO!

Aside Banners

Fitness transformacije ovih poznatih osoba će vas šokirati, evo i zašto!

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram screenshot

Vjerojatno ne postoji osoba koja nije htjela oblikovati svoje tijelo, smršavjeti ili se udebljati, dobiti mišićnu masu i biti u top formi. Ovi poznati glumci odvažili su se na korak koji im je promijenio život i karijeru. Neki od njih su postali fitness idoli mnogima, dok su drugi šokirali nevjerojatnim gubitkom viška kilograma.

via GIPHY

 

Tko kaže da se ne može?

Sjajni glumac Chris Pratt javnosti je postao poznat ulogom u seriji „Parks and Recreation“ gdje je bio debeljuškasti komični lik. Nakon te uloge, Pratt je odlučio promijeniti svoj životni stil i počeo je paziti na prehranu te naporno trenirati – rezultati su vrhunski! Promijenio je svoj životni stil i počeo dobivati uloge koje su od njega učinile pravu hollywoodsku zvijezdu (Putnici, Jurski park, Čuvari galaksije…)

Možda i najbrutalnija transformacija je ona glumca Jonaha Hilla, zvijezda komedije je smršavjela više od 20 kilograma. Njegova borba s depresijom je eskalirala, stoga je odlučio poraditi na problemu koji vuče još od djetinjstva kako prenosi „Men’s Journal“.

„Više sebe nisam mogao pogledati u ogledalo, bio sam ogroman i bolestan“ – rekao je legendarni John Goodman u showu Davida Lettermana. Glumac je objasnio da je imao problem s alkoholom koji ga je svakim danom sve više ubijao. Stoga je odlučio „totalno“ prestati piti, promijenio je prehrambene navike, počeo je puno više hodati i tako je izgubio čak 45 kilograma.

Uloga Thora pretvorila ga je u mišićavog diva, a nakon toga je morao izgubiti sve kako bi do kraja snimio film „In The Heart Of The Sea“. Transformacija Chrisa Hemswortha jednostavno šokira, ali je definitivno bila vrijedna filma kojeg, ako niste pogledali, obavezno morate staviti na listu. Bez obzira na drastični gubitak kilograma, Hemsworth se vratio u top formu i nikako nije izgubio titulu mišićavog diva.

Transformacije koje će vas također dodatno motivirati i inspirirati pogledajte u galeriji:

Christian Bale
Galerija

Fitness transformacije ovih poznatih osoba će vas šokirati, evo i zašto!