Fit & Zdravlje

Aside Banners

Glumio je u Lionheartu, pokrenuo fitness trend i u 60-ima ne odustaje od ovih brutalnih sklekova

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram screenshot

Billy Blanks je američka sportska zvijezda, glumac i utemeljitelj popularnog fitness trenda “Tae Bo”, proizašlog iz njegovog kombiniranja treninga borilačkih vještina i aerobika. Blanks je rođen u Pennsylvaniji 1955. godine, odrastao je kao jedno od 15 djece, borio se s disleksijom i problemom s tetivama, no to ga nije spriječilo da sa 14 godina započne s treniranjem borilačkih vještina. Blanks ima crne pojaseve u Taekwondo-u i u drugim borilačkim sportovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Billy Blanks (@billyblanksofficial1)

Zbog svog gorostasnog i mišićavog izgleda, kao mladić, bacio se u filmske vode. Njegove uloge u filmovima uključivale su većinom opasne nabildane negativce, glumio u ovim hollywoodskim blockbusterima: Tango & Cash (1989.), Driving Force (1989.), Lionheart (1990.)… Krajem devedesetih Billyjeva inovativna i uzbudljiva rutina vježbanja “Tae Bo”, zavladala je svijetom. To ga je dovelo u poziciju da postane jedan od najprepoznatljivijih i najprodavanijih svjetskih kondicijskih trenera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Billy Blanks (@billyblanksofficial1)

 

Ne staje!

Izvanredni Blanks i dan dana, sa svojih 65 godina, nastavlja usavršavati i promovirati svoj jedinstveni fitness model, “Tae Bo”, a upravlja i svjetskim trening centrom „Billy Blanks World Training Center“ u Los Angelesu, u Kaliforniji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Billy Blanks (@billyblanksofficial1)

Na YouTubeu možete pronaći hrpu savjeta i treninga koje Billyjeva ekipa svakodnevno uploada, očito čovjek nema problem s besplatnim „šeranjem“.

Pokušajte ovaj “Cobra Kai” trening!

 

 

TAGOVIbilly blanks borilačke vještine cobra kai fitness fitness trener online trening tae bo taekwando