Fit & Zdravlje

pobjeda

Aside Banners

Imao je 140 kilograma, a onda je odlučio da je dosta. Danas je osobni trener

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Često nismo zadovoljni vlastitim izgledom ili brojem koji vaga pokazuje. Umjesto da prigovaramo sami sebi, trebamo nešto poduzeti. Kako? Što? Gdje? Kako se natjerati? Otkud izvući snagu ili inspiraciju? Ponekad je dovoljno nečije svjedočanstvo da nas potakne. Možda to za vas bude upravo ova priča.

Njegovo ime je Stephen Campolo, a pojavio se u serijalu kanala Truly pod nazivom Brand New Me gdje je otkrio kako je u najtežem obliku njegova vaga pokazivala 140 kilograma. Shvatio je da se nešto mora promijeniti.

“Nisam više htio biti debeli lik.”

.

Počeo je trčati svake večeri, a kaže kako je postao ovisan o tjelesnoj promjeni.

“Postao sam ovisan o manjem broju na vagi.”

Nakon što je izgubio 25 kilograma, vidio je u ogledalu vidno mršaviju osobu, ali s puno opuštene kože koja visi. Znao je da mora zamijeniti mast s mišićnim tkivom i zaljubio se u vježbe s utezima. To se može vidjeti i po njegovim fotografijama. Danas je osobni trener koji pomaže brojnim klijentima da prevale isti ili sličan put koji je i on prešao.

Campolo 7
Galerija

Danas je trener i fitness influencer te inspiracija mnogima za postizanje vlastitih ciljeva. Ne trebate raditi sve identično njegovom putovanju, ali vam može poslužiti kao inspiracija za prvi korak u promjeni.

Imao je 140 kilograma, a onda je odlučio da je dosta. Danas je osobni trener