Fit & Zdravlje

Aside Banners

Kaskader se muči s Chrisom Hemsworthom, australskim Thorom: “Ne mogu više to pratiti”

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram Screenshot

Svaka glumačka zvijezda treba kaskadera doppelgangera za akcijske scene. Osim naravno Jackieja Chana. Tako je svog duplića morao pronaći i Chris Hemsworth, australsko božanstvo koje kroči ovim planetom i glumi nordijsko božanstvo, Thora, boga grmljavine.

Njegov kaskader se zove Bobby Holland Hanton, a nedavno je izjavio kako bi volio da Hemsworth prestane toliko rasti. Hemsworth sve više i više povećava mišićnu masu, a onda isto mora i siroti Bobby.

“Svi govore “Pogledaj koliko je masivan”, a ja si onda mislim “Da, savršeno, sad se i ja moram toliko napucati. Pa mu pošaljem poruku da mu se zahvalim što će ovaj put to biti još teže.”

Osim pojačanog rada u teretani, treninga dvaput dnevno, Hanton mora i povećati unos hrane.

“Treniramo skupa i na istom smo režimu prehrane. Izazov je. Jedemo svaka dva sata. Taj dio je naporan. Ne uživam više u hrani.”

Hanton mora dosegnuti novu razinu mišićavosti jer se Thor ovaj put ne šali. Novi film Thor: Love and Thunder se snima u Australiji. Upravo to govori o veličini Chrisa Hemswortha – filmovi se uglavnom snimaju po Americi i Europi, ali on je uspio dovući Marvel u Australiju.

TAGOVIChris Hemsworth fitness marvel Thor tjelovježba