Fit & Zdravlje

bog?

Aside Banners

Ljubomorni ljudi će reći da je Chris Hemsworth na steroidima nakon što mu vide ruke

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram Screenshot

Chris Hemsworth je zvijezda s razlogom, ali nismo u to vjerovali kad smo ga vidjeli u prvom Thoru. Krivimo izblajhane obrve. Kasnije je mogao zasjati na najjače kada su prepoznali njegov potencijal za komediju. Paralelno s filmskom karijerom, ovaj Thor je u stvarnom životu ušao u različite poslove od kojih ćemo uvijek izdvojiti Centr – aplikaciju za zdrav život koja sadrži vježbe, recepte i meditacije. Postao je sinonim za superjunaka u stvarnom životu, a za novog Thora se toliko pripremio da je čak i njegov kaskader požalio jer mu je bilo teško pratiti Hemsworthovu muskulaturu. Lik je ogroman. Tvrdi da je to zbog ogromnih obroka i brutalnih treninga, ali nova fotografija s Instagrama je zabrinula mnoge. Pod “mnoge” uglavnom mislimo na “ljubomorne”.

Hemsworth je objavio fotku sa završenog snimanja novog nastavka Thora gdje dijeli kadar s redateljem Taikom Waititijem. Ruke mu izgledaju ogromno.

Profesionalni surfer Otis Hope Carey je komentirao “Mislim da su ti ruke veličine mog bedra”.

The Rock mu je čestitao. Ne znamo je li mu čestitao na snimanju ili na fizičkoj spremi, ali čestitka od The Rocka je čestitka od The Rocka.

Ne možemo sa sigurnošću reći je li Hemsworth na steroidima ili ne, ali nas već uvelike živcira rasprava o steroidima svaki put kad netko postigne ovakve ili slične rezultate.

Moramo uzeti u obzir da Hemsworth ima na raspolaganju sve što mu treba da dođe do ove razine fizičke spreme – novac, vrijeme, stručnjake i kuhare. Ovo je njegov posao. Izgledati veliko. Barem za ulogu Thora.

Nedavno je u medijima iskrsnula i tema o tom kako Chris preskače leg day. Prosudite sami.

Nama je svejedno, lik nam je super.

TAGOVIcentr Chris Hemsworth fitspo sport teretana Thor