Fit & Zdravlje

Aside Banners

MMA legenda: promijenio prehranu i otkrio fizičku transformaciju – bez ikakvih filtera i edita

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Nekadašnji welterweight prvak UFC-a je na Instagramu pokazao svoju nevjerojatnu fizičku transformaciju nakon vrlo jednostavne promjene u načinu prehrane. Izbacio je svu procesiranu hranu na nekoliko tjedana, a ovo je rezultat.

Što je uopće procesirana hrana? Hrana koja je na bilo koji način izmijenjena od svog izvornog stanja, ali vjerujemo da St-Pierre cilja na dodavanje različitih tvari u hranu – makar u pitanju bili samo masti ili šećeri. Samo prirodno, samo hrana u cjelovitom obliku koja ne dolazi u plastičnoj ili kartonskoj ambalaži. Jasno da je St-Pierre i prije ove promjene prehrambenih navika bio u nevjerojatnoj formi pa neće isti utjecaj biti na naše figure naviknute na sladoled za doručak – ali i najmanja promjena je korak u pravom smjeru.

Ključ? Kretanje je važno. I to ono kretanje koje te veseli. GSP voli i basket.

Prije par tjedana je ova MMA legenda napunila 40 godina, po medijima se nagađalo o potencijalnim borbama s Khabibom Nurmagomedovim i Oscarom De la Hoyjom, ali čini se da od toga ništa neće biti.

St-Pierre želi nastaviti s glumom, gledali smo ga u Falconu and the Winter Soldieru, a vjerujemo da za čovjeka njegovih vještina (i specifičnog naglaska) u Hollywoodu itekako ima mjesta.

TAGOVIgeorges st pierre prehrana trening ufc