Fit & Zdravlje

u glavi ti je

Aside Banners

Ni ne znaju njegovu priču o srcu, nevjerojatnom fizičkom transformacijom dokazao da je sve u glavi

Piše , Objavljeno

Ako želiš doći u bolju fizičku formu, sve što moraš je pregovarati sam sa sobom i pobijediti u tim pregovorima. U pitanju je stanje uma i spremnost na promjenu navika – te u konačnici, identiteta.

Hoćeš li vječno biti osoba koja želi izgubiti neželjene masne naslage ili ćeš postati osoba koja vježba? Hoćeš li biti osoba koja počinje s različitim pretjeranim dijetama ili osoba kojoj je zdrava (i ukusna) prehrana dio svakodnevnog života?

Andre Patris je otkrio fizičku promjenu, ali događaj koji je sve započeo je operacija srca. Ovaj Njemac je otkrio kako je nekoć bio poprilično velik, a sada je velik na drugi način. Dokazao je da možeš promijeniti život ako nadiđeš sebe i samosabotiranje.

Andre Patris 8
Galerija

Izvor fotografija: @andrepatris Instagram

U jednom od posljednjih captiona na svom Instagramu je napisao (na njemačkom) kako većina ljudi misli da mu je sve lako, da mu je bilo lako postati takav.

“Koliko samo puta se brinem za svoju umjetnu aortu kada radim teške čučnjeve. Koliko često imam problema s leđima i koljenima. Koliko puta mi je tetiva bicepsa bila upaljena. Koliko često ne uspijem unijeti dovoljno proteina i koliko često jedem i spavam premalo. Razlika nije u tome da nemam probleme. Razlika je što učim živjeti sa svim tim problemima.”

“Ako želiš biti bolji od većine, moraš raditi više od većine. Ako kažem ‘prekasno je danas, radije ću spavati’ svaki put kad sat otkuca 23h, vjerojatno bih trenirao jednom tjedno. Samo radim ono što mora biti učinjeno.”

Andre se itekako potrudio promijeniti svoj način života i očito je da je uspio. Sve je u glavi – promjena stava, navika i identiteta. Zapamti, sve što radiš je maraton, nemoj previše toga odjednom. Nije ni Andre došao do ovog u mjesec dana.

Ni ne znaju njegovu priču o srcu, nevjerojatnom fizičkom transformacijom dokazao da je sve u glavi