Fit & Zdravlje

legendarna transformacija

Aside Banners

Nekoć je bio “dežurni holivudski buco”, a danas se transformirao da ga ne možeš prepoznati

Piše , Objavljeno

Ethan Suplee nam je poznata faca, ali pamtimo ga drukčije nego što sad izgleda. Njegova transformacija je čudo.

Prvi put smo se s Ethanom Supleejem susreli u omiljenoj nam seriji iz djetinjstva “Dječak upoznaje svijet”, a kasnije smo ga gledali u filmovima kao što su American History X, Remember the Titans, John Q, a sjetit ćeš ga se i iz My Name is Earl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ethan Suplee (@ethansuplee)

Jedan od onih glumaca koji su na temelju izgleda tipski birani za uloge u kojima je bila potrebna osoba s viškom kilograma, uglavnom za dobričine, ali ponekad i za grozne likove.

Danas izgleda drastično drukčije. U 43. godini života ga nitko ne može spojiti s njegovim prošlim izdanjem po kojem su ga zapamtile generacije. Izgubio je više od 80 kilograma rezanjem unosa kalorija i odlučio se posvetiti treningu snage.

Ima i podcast o pretilosti nazvan American Glutton gdje se otvara o svom fitness putovanju, ali i kompliciranom odnosu s hranom.

“Kad sam bio tinejdžer i kada bih išao u klubove s prijateljima, nije mi bilo ugodno jesti pred drugim ljudima pa bih na povratku kući našao neki drive-through i pojeo bih tri cijela obroka prije spavanja.”

Odlučio je smanjiti unos kalorija za 20 posto te je počeo jesti proteinima bogatu hranu kao što su puretina i bezmasni grčki jogurt (disclaimer: u Hrvatskoj imate samo grčki tip jogurta koji teksturom oponaša grčki jogurt, ne nasjedajte). Nakon toga je počeo ići u teretanu i trenirati šest puta tjedno.

Sav trud se isplatio, ponosan je jer na benchu diže više od 185 kilograma. Napokon ima vidljive trbušnjake, što je želio jako dugo. “There’s loose skin. There are scars. This is who I am.” Naježili smo se.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ethan Suplee (@ethansuplee)

Naravno da je gubitak nepotrebne težine utjecao i na karijeru, neki casting direktori ga nisu htjeli jer je odjednom bio “premršav” za određene uloge.

Ne brini, brate Ethane, uloga će biti – što potvrđuju i uloge u filmu Motherless Brooklyn, te serijama Santa Clarita Diet i The Ranch. Preuzeo si kontrolu u svoje ruke i nama si isto inspiracija.

TAGOVIethan suplee fitness fizička transformacija teretana tjelovježba zdrav način života zdravlje