Fit & Zdravlje

SAMO DERI

Aside Banners

Pravi fitness pivopija! Jason Momoa otkrio tajnu svojih mišića: „Najveći sam fan Guinnessa“

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram screenshot

Prva asocijacija na ovog dobrog diva su tetovaže, duga kosa, Harley Davidson i mišići iz snova. Ima nade za sve muškarce koji ne mogu bez pive, a žele mišiće kao Jason Momoa – skoncentiraj se i pažljivo čitaj dalje.

Njegov život je Rock ‘n’ Roll

Jason Momoa je za Men’s Health progovorio o svojim fitness navikama koje nisu sasvim obične. Naime, Momoa je istaknuo da ne može izdržati nikakve rigorozne režime bez da popije pokojeg Guinnessa, čak je nedavno počeo i s proizvodnjom vlastitog piva.

via GIPHY

 

Ovaj Havajac istaknuo je da mrzi obično vježbanje u teretani, da mu je zapravo to jako monotono i dosadno. „Najviše volim outdoor aktivnosti, obožavam penjanje“ – izjavio je Momoa koji je još jedan svoj hobi pretvorio u posao pa je tako pokrenuo liniju odjeće i obuće za penjače. Lik stvarno ne gubi vrijeme!

Za Men’s Health Momoa je nabrojao svoja tri omiljena sporta, a to su: surfanje, boks i penjanje. Da obožava outdoors aktivnosti govori i činjenica da njegov fitness trener muku muči s njegovim stilom života, Momoa ipak voli živjeti ležerno i opušteno. Pive nikad ne smije faliti, bez ukusne klopice i uživancije na Harleyju nema bolje! No, njegovi mišići ipak nisu pali s neba.

Jason Momoa
Galerija

Glumac koji je utjelovio i Conana i Aquamana ne izgleda tako jer samo uživa u životu, teretana i režim su ipak učinili svoje. Pogledajte kroz što sve Momoa mora proći kako bi došao do ludog rezultata u gymu! Možda vas i motivira!

Pravi fitness pivopija! Jason Momoa otkrio tajnu svojih mišića: „Najveći sam fan Guinnessa“