Prehrana

nije mu lako

Aside Banners

Biste li pili ovaj proteinski shake koji je Chris Hemsworth gutao kad se spremao za novog Thora?

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram Screenshot

Chris Hemsworth je australsko božanstvo – pitaj muškarce i žene, bez obzira na seksualnu orijentaciju. Kad je dobio ulogu Thora u MCU-u, očekivao se ozbiljan rad u teretani, ali nitko nije očekivao da će Hemsworth postati toliki zagovornik zdravog života, fitness autoritet i khm khm utjecajnik.

Chris Hemsworth se sprema za ulogu života – glumit će Hulka Hogana u biografskom filmu pa je posve jasno da je morao dodatno poraditi na svom fizičkom izgledu, ali već je odlučio doći u još napucaniju formu za Thor: Love and Thunder.

Do izgleda superjunaka nije lako, ali mu svakako pomaže financijski status, posao kojim se bavi i osobni trener Luca Zocchi koji mu gotovo nikad ne progleda kroz prste. Osim tjelovježbe, Hemsworth je dnevno morao jesti do 10 obroka kako bi sačuvao novostečenu mišićnu masu. Možda misliš da je to super, ali sam čin jedenja postane full-time job.

Kako bi mu se to olakšalo – često je za svaki treći obrok popio protenski shake koji se sastoji od dvije mjerice proteina, banane, maslaca od badema za podebljavanje količine kalorija, dvije datulje i malo soli. Teško je žvakati kad moraš toliko jesti, ovo mu je svaki treći obrok u danu kako bi ostao na razini na kojoj se nalazi.

Ipak život tih filmskih zvijezda ne izgleda bajno kad razmisliš.

TAGOVIChris Hemsworth marvel mcu prehrana Thor trening