Prehrana

pizza majstor

Aside Banners

Jeo samo pizzu mjesec dana i dokazao da i tako možeš izgubiti kilograme

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram

Pizza je život. U svakom obliku. Čak i prosječna pizza je dobra pizza. Lošu pizzu sam jeo možda tri puta u životu — u ovo ne brojim prosječne kvartovske pizze iz dostave za koje sam smatrao da imaju preveliku cijenu. Čak imam grupu s par prijatelja koja služi uglavnom za memeove vezane uz pizzu, videe vezane uz pizzu, ali i za dogovore oko odlazaka na pizzu. Ako smatrate da sam previše puta u ovom uvodu spomenuo riječ „pizza”, možete odmah prestati čitati jer će toga biti još.

Pizza.

Nerijetko se ove talijanske pite smatraju nezdravima zbog puno tijesta, sira, maslinovog ulja i sličnih dodataka koji znaju napucati broj kalorija. Jedan gospodin iz Sjeverne Irske je odlučio jesti isključivo pizzu — i to mjesec dana.

U siječnju je za svaki obrok jeo pizzu. Što je velika razlika u odnosu na njegovu uobičajenu prehranu koja se sastoji od voća i povrća s puno proteina. Na ovaj način je još jednom dokazao primarni zakon gubljenja tjelesne težina — a to je kalorijski deficit.

Izvor fotografije: Instagram

Ako potrošite više kalorija nego što ih unesete, izgubit ćete tjelesnu težinu. I ne, ovu jednadžbu ne biste trebali prešišati abnormalnim vježbanjem već dotjerivanjem prehrane. Čak i samo pizza može funkcionirati, ali nećete dobiti sve nutrijente koji vam trebaju. Ovaj muškarac je odlučio i to dovesti u red, na pizzu je dodavao i povrće i meso.

Ryan Mercer je osobni trener, pomno je isplanirao ovaj izazov, a svakog dana je pojeo jednu pizzu. U prosjeku je trošio 10 funti dnevno na ovaj izazov, a odlučio je sam peći pizze umjesto oslanjati se na dostavu. Tako je znao točan broj kalorija u svakom obroku. Pripremao je različite pizze kako bi bio siguran da unosi sve što je njegovom tijelu potrebno.

„Ne moramo ograničiti unos omiljene hrane kako bismo došli do rezultata, a i htio sam ohrabriti ljude da pripremaju vlastitu hranu.”

TAGOVIfitness hrana kalorije pizza prehrana teretana trening