Prehrana

smrzni i jedi

Aside Banners

Mini čokoladice iz zamrzivača su neočekivano ljetno osvježenje koje neće sabotirati tvoj six-pack

Piše , Objavljeno

Hoćemo kukati kako je vruće opet? Hoćemo opet nabaciti neki uvod kako nam je teško? Hoćemo opet spominjati neke šale i fore o haubama i asfaltu? Nema potrebe, već znate kakva je situacija, proživljavate ju svaki dan.

Skrolanjem interneta smo dobili ideju za novo ljetno osvježenje kojeg se ne bismo gotovo nikada sami sjetili. Smrznute mini čokoladice kao što su Snickers, Twix i Milky Way (ili njihove jeftinije Lidl kopije). Čokolada nam ljeti dolazi u obzir samo u sladolednom obliku, ali ova ideja s mini čokoladicama u zamrzivaču nam je revolucionarna. Nije uobičajeno i baš zato nam se sviđa. Hipsterski je.

Čak i komičarska, glumačka i podcasterska zvijezda Marc Maron prepoznaje veličinu ovog smrznutog postignuća.

Malena doza slatkoće i osvježenja, nije preveliko opterećenje kalorijama – jer znaš kakvi smo ljeti s pripremama za plažu, a dovoljno je da ti da malu pauzu od onog što radiš (kap npr. posla) i lagani šećerni udar da te digne.

Kupi vrećicu raznolikih mini čokoladica, stavi ju u zamrzivač i posegni kad ti najviše treba. Zadrži se na jednoj. Jedan Twix mini ima svega 50 kalorija, a mini Snickers 43 kalorije – to se može uklopiti u svaki program prehrane.

Ovo bi ti moglo biti posebno ljeto, ljeto kad je otkriven smrznuti Mars.

TAGOVIčokoladice ljeto sladoled zdravlje