Prehrana

kako se to jede?

Aside Banners

Pekarnica izazvala mušterije da pojedu njihovu krafnu tešku čak 1 kilogram

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram Screenshot

U tvojoj prehrani ima mjesta i za ovakve poslastice – samo ne prečesto!

Nije nikakva novost da ugostiteljski biznisi diljem svijeta postavljaju nevjerojatne izazove pred svoje vjerne (i buduće vjerne) mušterije. Čuli smo za ogromne pizze, kebabe, torte, burgere koji se trebaju pojesti unutar određenog vremena kako bi bili free, ali izazovi su često toliko nemogući da svi ti restorani, slastičarnice i pekarnice bolesno zarade + dobiju i finu promidžbu. Jednom smo se okušali s burgerom, nije dobro prošlo. Nakon tog smo razmišljali da pređemo na veganstvo.

Sada se i australska pekarnica odlučila pridružiti ovom trendu gigantskih “obroka”. Nude svoj kilogramsku krafnu sa svim mogućim dodacima – od čokolade, jagoda, nutele, različitih krema i nutelle. Cijena im je između nemalih 20 i 25 dolara (ali hej – australskih, slabiji je od američkog). Ako uspiješ pojesti krafnu, vraćaju ti novac i stavljaju tvoje ime na svoj Wall of fame. Daj vidi ih…

1 kg donut 1
Galerija

Pekarnica Kenilworth Country Bakery je otvorila priliku i za izvršavanje izazova online – iako moraš naručiti ovu slatku beštiju, otići po nju, ali možeš ju pojesti pred kamerom i poslati im video. Divna ideja, voljeli bismo da neke naše vrhunske pekare uvedu ovaj izazov pa da možemo pobijediti. S ugljikohidratima smo ipak najbolji prijatelji, nikad nas ne napuštaju, ostaju se družiti na našim trbusima.

Pekarnica izazvala mušterije da pojedu njihovu krafnu tešku čak 1 kilogram