Fit & Zdravlje

diži!

Aside Banners

Samo najjači mogu podići Mjolnir, a ovaj YouTuber je to i dokazao

Piše , Objavljeno

Izvor: YouTube screenshot

Svi znamo da Mjolnir može podići samo onaj tko je vrijedan, svojom snagom i karakterom. Britanski YouTuber MattDoesFitness se dosjetio kako bi mogao testirati koliko ljudi ga je vrijedno podići. Pošto nije u dosluhu s nordijskim bogovima morao je malo improvizirati pa tako njegov čekić nema nikakva magična svojstva. Samo je jako težak. Za nagradu onima koji ga uspiju podići Matt je dijelio vrijednu nagradu, 100 funti.

Mjolnir koji je bilo potrebno dignuti težak je 60 kilograma. Možda djeluje neizazovno, ali pravila za osvajanje nagrade kompliciraju stvari. Za osvajanje nagrade, čekić je bilo potrebno dići jednom rukom i s njim se potpuno ispraviti kao kod deadlifta. Još jedna otežavajuća okolnost je što drška čekića nalikuje krajevima šipke na kojima se stavljaju utezi za opterećenje tako da je grip, blago rečeno, nikakav.

Matt se zaputio na ulice Cambridgea kako bi provjerio ima li ondje dovoljno jakih muškaraca ili žena (Jane Foster) koji će uspjeti u ovom izazovu. Je li itko uspio podići čekić? Pogledajte u videu ispod.

TAGOVIcambridge dijeljenje novca fitness izazov mjölnir Thor