Trening

napravi to

Aside Banners

Conor McGregor izgleda kako izgleda jer odrađuje vježbe koje drugi muškarci preskaču

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram Screenshot

Iako Dwayne Johnson ističe kako bi muškarci trebali zaboraviti na ego u teretani, na svoje oči vidimo kako to često nije slučaj. Pretjerane ploče utega se bacaju na šipke, forma pokreta je katastrofalna, javljaju se kompenzacije kako bi se ti liftovi mogli izvući, često to dovodi i do ozljeda.

Da, trening s povećanim opterećenjem puno znači, ali važno je da se izvodi pravilno. Većina muškaraca će pribjeći utezima bez razmatranja da i bez utega možeš vježbati učinkovito.

Conor McGregor je najbogatiji sportaš u protekloj godini, a ne moramo ni spominjati kako je ovaj Irac redovito u vrhunskoj formi. Nije nimalo čudno da je zbog želje za zaradom, ali i za širenjem znanja pokrenuo aplikaciju McGregor Fast koja je puna vježbi i nutricionističkih savjeta.

U jednom od posljednjih Instagram postova promovira aplikaciju, ali i demonstrira neke vježbe s vlastitom tjelesnom težinom koje također mogu biti učinkovite ako se izvode pravilno. Pogledaj galeriju.

Conor 8
Galerija

Sve ove McGregorove pozicije možeš držati tridesetak sekundi te odmoriti 10-20 sekundi prije prelaska na iduću vježbu. Sve ove vježbe će ti pomoći ojačati mišiće corea. Utezi su super, utezi su seksi, utezi dobro izgledaju na društvenim mrežama, ali već imaš ono što ti treba da počneš vježbati i nastaviš raditi na sebi – a to je tvoje tijelo.

Conor McGregor izgleda kako izgleda jer odrađuje vježbe koje drugi muškarci preskaču