Trening

šampion i dalje

Aside Banners

David Beckham u 45. godini života pokazuje vježbu za koju trebaš čelične trbušnjake

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Becks je uvijek bio trendsetter, najslavniji nogometaš na svijetu – čak i ako nije bio najbolji. Ali takvu desnu nogu nećemo još dugo vidjeti. U 45. godini života živi u Americi s obitelji, ima nogometni klub Inter Miami i planira odigrati drugo poluvrijeme svoje utakmice koju nazivamo “učinimo nogomet u Americi popularnijim”.

Osim besprijekornog stila oblačenja, čovjek je i u mirovini u nevjerojatnoj formi. Mirovina je očito samo od igranja profesionalnog nogometa, mira nema i dalje jer i dalje trenira jače nego većina običnih smrtnika.

Ab roller je jedna najobičnija sprava koju smo navikli gledati na TV prodaji dok se natrpavamo čipsom, ali je zapravo izazovna vježba – pogotovo ako ju radiš kako treba.

Becksova snaga trbušnjaka je nevjerojatna, čovjek se gotovo spusti do poda prije nego se vrati u početnu poziciju. Ovo je opako i teško. Njegov ab roller nije samo kotač i ručke kakve inače viđamo, ali filozofija je ista.

Nemoj odmah pokušavati što i Beckham, moraš imati jaku snagu corea kako bi se ova vježba mogla izvesti pravilno i sigurno. Ako ne možeš držati 30-60 sekundi planka, zaboravi na ovo.

TAGOVIdavid beckham fitness trening zdravlje