Trening

suludo

Aside Banners

Desetogodišnji sin poznatog powerliftera iznenadio dizanjem na benchu!

Piše , Objavljeno

Izvor: YouTube screenshot

Legenda powerliftinga i nekadašnji najjači čovjek svijeta je dobio svog nasljednika. Eddie Hall se bacio u vlogerske vode nakon neuspješnog boksačkog meča protiv Hafþóra Björnssona još znanog kao Thor i The Mountain. Sada na svojem YouTube kanalu objavljuje razne edukativne videe iz teretane.

Tako je nedavno objavio video u kojem trenira sa svojim desetogodišnjim sinom. I kao pravi gym baja morao se okušati u benchu. Hall junior je svojom izvedbom
impresionirao jer je nakon kratkog zagrijavanja uspio podići čak 40 kilograma i to pet puta.

Kako to nije nimalo lako pokazao je Hall koji je isti izazov stavio pred svojeg 23-godišnjeg kamermana. Jadni kamerman nije znao što ga je snašlo i propisno se osramotio kada šipku nije mogao podići sa svojih prsa.

Hall se proslavio kada je na jednom natjecanju podigao 500 kilograma u deadliftu, što je za mnoge powerliftere i dalje nesrušeni rekord, iako je njegov rival Hafþór Björnsson u svojoj kućnoj teretani premašio Hallov rekord za jedan kilogram. O regularnosti nećemo.

Kada je Hall bio u najboljoj formi mogao je u benchu podići 300 kilograma, tako da je njegovom sinu Maximusu ljestvica postavljena vrlo visoko, ali sa ovakvim imenom smatramo da je osuđen na uspjeh.

TAGOVIbench press eddie hall strongman teretana trening