Trening

danas, ne sutra

Aside Banners

Muče te ljubavne ručke? Ovo je deset jednostavnih vježbi da ih dovedeš u red

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Ljubavne ručke se zovu jako simpatično, ali velike su šanse da ti nisu nimalo simpatične. One su višak masnih naslaga iznad kukova, a pojavljuju se zbog viška kalorija, poremećaja hormona, manjka aktivnosti te manjka sna.

Uska majice su ti neprijatelj? Uvijek možeš odjenuti veću majicu, ali želiš riješiti uzrok. I ne, trbušnjaci, “leđnjaci” i vježbe za bočne trbušne mišiće ti neće pomoći jer ne postoji vježba kojom možeš snajperski naciljati masne naslage. Možeš naciljati mišiće određenim vježbama, ali tako to ne funkcionira s masnim naslagama. One se gube kvalitetnim pristupom koji kombinira vježbanje, prehranu, redukciju stresa i kvalitetan san.

Veliki propust većine ljudi koji se odluče riješiti ovog problema je što krenu preagresivno – premalo hrane i previše tjelovježbe. Često se volimo podsjetiti za sve nove navike – “ovo je maraton, ne sprint”.

Gravity Transformation nam je jedan od dražih fitness Youtube kanala koji na temelju znanstvenih istraživanja kreira novi sadržaj, a posljednji video se upravo bavi vježbama uz pomoć kojih ćeš izaći na kraj s ljubavnim ručkama.

TAGOVIforma ljubavne ručke masne naslage teretana trening workout