Trening

kauč je život

Aside Banners

U formi – ali s kaučem u jednadžbi! Vježbe ovog lika su i smiješne i impresivne

Piše , Objavljeno

Izvor: Tik Tok Screenshot

Nisi jedini koji želi biti u formi. Nisi jedini koji želi biti snažan i izdržljiv. Nisi jedini koji unatoč željama nađe izgovore.

I sami smo takvi.

Kiša je. Umorni smo. Prije posla je prerano, nakon posla nemamo više snage. U teretani je gužva. Nemamo svu opremu koja nam treba. I tako dalje, i tako još dalje.

I onda se pojavi jedan ovakav gospodin koji na svom TikToku diže kauče – i to jednom rukom. I to tursko dizanje, jednu od zahtjevnijih vježbi ako je težina istovremeno prikladna i izazovna.

U toj vježbi držiš određenu težinu iznad glave te se ustaješ iz ležećeg položaja tako što prvo sjedneš, a tek onda ustaneš. Ova vježba bi se mogla opisati kao vježba za osnaživanje kompletnog trupa, ali i druge mišićne skupine su uključene u pokret.

Što onda reći kada Matthias McKinnon, američki fitness trener odluči ustati na turski način dok drži kauč iznad glave?

@matthiasmckinnon

Do she want a STRONG MF HIT ME Ig:Matthiasmckinnon

♬ original sound – mikey yongbi

Ne moramo ni isticati koliko je kauč nestabilan objekt čak i dvojici odraslih muškaraca koji ga trebaju preseliti npr. na viši kat uz stepenice.

McKinnon se proslavio na društvenim mrežama sa suludim fitness pothvatima, od kojih čak ni ovo dizanje kauča nije najluđa vježba.

Možete ga pronaći na TikToku i Instagramu.

TAGOVIkauč teretana tik tok trening utezi viralno