Trening

sweat session

Aside Banners

Vježbaj uz Michaela Phelpsa – na suhom je, ne brini. I traje samo 10 minuta

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Michael Phelps je jedan od najvećih sportaša svih vremena, osvojio je najviše olimpijskih medalja u povijesti, a posebno ga cijenimo jer otvoreno i iskreno govori o mentalnom zdravlju. Čak smo gledali i odličan film The Weight of Gold gdje je on jedan od glavnih sugovornika.

Poznat je po svom režimu prehrane dok trenira u bazenu, tada je jeo između 8000 i 10000 kalorija dnevno kako bi imao energije za naporne treninge. Stavljanje hrane u usta je postao posao i nije mu to baš bilo drago.

Sad živi obiteljskim životom, neke navike su malo drukčije, a i počeo je sve više naginjati na prehranu baziranu na biljkama.

Promovira Silk Ultra, napitke od soje. Mi ih ne promoviramo jer nisu dostupni kod nas, ali zbog njihovog sponzorskog ugovora smo dobili Swear Session, video od desetak minuta u kojem ćeš se opako uznojiti dok skačeš zajedno s olimpijskim plivačkim prvakom.

.

Od opreme ti treba kettlebell od 8 kilograma i par utega od 3 kilograma, ali ako to nemaš – samo prati formu pokreta i pošteno odradi sve ostale vježbe. Sigurno ćeš se uznojiti.

Deset minuta je bolje od nula minuta.

TAGOVIfitness michael phelps tjelovježba vježbanje zdravlje