Trening

do it

Aside Banners

Želiš izgraditi veća prsa bez gomile skupih i teških utega? Ovaj gospodin zna kako

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Veća i čvrsta prsa su uz pločice valjda vječna želja svakog muškarca koji se po prvi put uključuje u svijet vježbanja s otporom. Kako do njih? Ustaljeno je mišljenje da trebaš teške utege za takav pothvat. Ako ne želiš u teretanu u ovim vremenima, možeš opremiti svoju kućnu mini-teretanu. Teški utezi zahtijevaju puno mjesta. Skupi su. Trebaš ih u različitim verzijama kako bi zadovoljio sve potrebe svog tijela za otporom kako bi raslo. Ako izabereš obične bučice s fiksnom težinom, trebaš ih dosta. Ako izabereš one s podesivim utezima i šipkom, trošit ćeš vrijeme na izmjenu težine, a i nije jeftino uzeti dovoljnu težinu.

Ako nećeš utege, što onda trebaš?

Dobrodošli u svijet elastičnih traka za vježbanje. Da, znamo da zvuči kao pitch s televizijske prodaje,, ali nećemo vam ništa pokušati prodati. Osim zdravog i učinkovitog načina vježbanja bez puno filozofije.

Sve što trebaš su elastične trake za vježbanje koje su iznimno podcjenjen komad opreme u fitness svijetu. Dolaze u različitim veličinama, oblicima i gustoćama materijala za različite vrste otpora i vježbi. Koriste se i u svrhu rehabilitacije, ali tebi trebaju za rast mišića. Inače ne bi dogurao do ove točke u članku.

Koje su to vježbe? Jeff zna

Jeff Cavaliere je jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih trenera u Americi, a njegov Youtube kanal Athlean-X nam je jedan od najdražih Youtube kanala. Pratimo ga i usvajamo znanja, a čak smo i pokušali uz njegovu pomoć imati trbušnjake kao Bruce Lee.

U novom videu je pokazao nekoliko vježbi s elastičnim trakama koje će ti pomoći da dođeš do prekrasnih i nimalo kreativnih komentara svojih prijatelja koji glase “baci sisu da se igramo” i “šerife, gdje ti je značka”.

.

Bez zavaravanja – nije jednostavno. Vidiš da se i Jeff, čovjek u vrhunskoj formi pati s određenim opterećenjem i vježbama. Tako i treba biti. Mišiće izgrađuješ tako da im daješ stres na koji nisu navikli i na taj način ih “pokidaš” pa oni izrastu jači u procesu oporavka. Ako uložiš trud i rad, vratit će ti se. Brzih rješenja nema. Kvalitetna rješenja su posvuda, a elastične trake za vježbanje su samo jedno od tih rješenja.

TAGOVIathlean x elastične trake fitness teretana utezi vježbanje