Fit & Zdravlje

the shock

Aside Banners

U šoku smo. The Rock priznao da je koristio steroide

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Nakon Liver Kinga, koji je uhvaćen kako profesionalno naručuje steroide putem maila, mnogi su bacili oko na Dwayne The Rock Johnsona i mogućnost da možda i on sam izađe na čisto s uporabom steroida.

Kao bivša kečerska zvijezda The Rock je bio poznat po izjavi, pogodi što kuham. Čini se da je odgovor na to pitanje – steroide. U svojem podcastu, Joe Rogan je prozvao glumaca da prizna uzimanje nedozvoljenih supstanci, jer je apsolutno nemoguće u pedesetoj godini života izgledati toliko iskresano.

No čini se kako Joe Rogan nije napravio domaću zadaću jer je The Rock još 2009. godine priznao uzimanje steroida. Doduše, rekao je da ih je probao dok je bio na studiju u Miamiju kada je imao 18 godina i igrao američki nogomet.

Nakon ozljede koja ga je zaustavila u karijeri profesionalnog američkog nogometaša, on se okrenuo WWE-u te tamo izgradio karijeru. Nikada više nije izjavio da je koristio steroide, već je zasluge pripisivao svojem teškom radu i grupi kuhara koja ga prati na svakom koraku i omogućuje mu da jede najbolje moguće namirnice. Ubrajaju li se u te namirnice i pokoja ampula testosterona, možemo samo nagađati.

TAGOVIamerički nogomet hollywood kečeri liver king steroidi teretana the rock wwe