Fit & Zdravlje

Hmm...

Vidiš li razliku? Domaća fitness influencerica prodaje uže za preskakanje s AliExpressa za čak 169 kuna

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Česti smo posjetitelji raznih web-shopova, mimo toga je li Crni petak koji traje čitav mjesec, Božić ili su u pitanju druge prigode za popuste. Stalno smo u potrazi za njima. Kopamo za najboljim.

AliExpress nam nije stran. Da, aplikacija i stranica izgledaju jako loše, ali to je više do vizuala pojedinih “trgovina” koje pokušavaju ubaciti što više kako bi nam uzeli pažnju da kupimo njihove proizvode.

Ako zažmirimo na vizualni dio stranice i pronađemo pouzdanog prodavača s dobrim recenzijama – možemo itekako uštedjeti putem te stranice.

Jako često na AliExpressu pronađemo proizvode koji u slobodnoj prodaji kod nas koštaju do (a i preko) 1000% više. I ne, nismo slučajno dodali jednu nulu, htjeli smo napisati tisuću.

Dobri primjeri su stalci za pametne mobitele koje možete pronaći u onim malim trgovinama sa svim šarenim maskama ikad za cijenu od 70-ak kuna, a na AliExpressu koštaju tek nekoliko kuna.

Takvih primjera ima jako puno, a čini nam se kako smo nedavno naletjeli na još jedan novi.

Uočili smo kako jedna domaća fitness influencerica prodaje vijaču za 169 kuna, a gotovo istu takvu smo pronašli na AliExpress za 4,31 euro.

Ne govorimo da su te vijače identičan proizvod, ali su nam definitivno jako slične. Ne znamo koja je razlika, ni nakon što smo pročitali opis jednog i drugog proizvoda.

Nama je ovo definitivno smiješno, a sud o tome što je što možete donijeti vi sami. Ne želimo nikom izbijati novac iz džepa, ali isto tako ne želimo da vama netko izbija novac iz džepa.

Pronađi tri razlike.

Izvor-aliexpress-bossfitofficial.com-ideshedit

Jedna stvar je ako želiš podržati rad osobe koja te inspirira i stvara sadržaj koji te čini boljim, onda je sasvim u redu ostaviti fin novac. Ali možeš i poslati novce i kupiti si bolju vijaču.

TAGOVIaliexpress Influeceri