Fit & Zdravlje

istegni, ali namjerno

Aside Banners

Vrhunski trener obećaje da ćete se osjećati dobro nakon ovog četverominutnog istezanja

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Ranojutarnje istezanje bi moglo itekako promijeniti vaša jutra. Može smanjiti ukočenost i napetost, poboljšati držanje te poboljšati cirkulaciju. Smanjuje i stres, povećava fokus. Kada bi postojala pilula koja sve to radi — sigurni smo da bi bila hit. A vjerojatno bi ju reklamirale i sve influencerice na svojim profilima na Instagramu. Uz promo kod, naravno!

A ovako — istezanje je potpuno besplatno i sad je pravo vrijeme da to iskoristite. Ne znate gdje početi? Zadnje vježbe kojih se sjećate su podizanja ruku i pretklon iz osnovne škole? Jeff Cavaliere je vrhunski trener koji će vam dati nekoliko odličnih vježbi i savjeta.

„Obećajem da ćete se osjećati nevjerojatno ako ovo budete radili unutar 10 minuta od buđenja.”

Zašto baš u prvih 10 minuta? Razlog je vrlo jednostavan. Jeff ističe kako ćete vjerojatno zaboraviti to napraviti ako to ne napravite nakon prvih 10 minuta svog dana.

„Razumijem da su jutra užurbana i da imate ograničeno vrijeme da obavite sve što morate obaviti. Ali — za ovu rutinu trebate samo četiri minute i vaši kukovi i noge će vam biti zahvalne.”

Vježbe su vrlo jednostavne i svatko ih može napraviti. Ako ispočetka niste u stanju izvesti ih na razini na kojoj to Jeff izvodi, samo polako, Jeff je pro.

Pogledajte video i poduzmite nešto da se osjećate bolje i zadovoljnije u vlastitom tijelu.

Osim fizičke koristi, istezanje vas vraća u vlastito tijelo i utišava unutarnju buku od koje ponekad svi patimo u ovom užurbanom svijetu, pogotovo ujutro. Pokušajte tjedan ili dva, uočit ćete razliku.

TAGOVIistezanje jeff cavaliere stretching tijelo trening zdravlje