Fit & Zdravlje

ipak?

Aside Banners

Zar je itko sumnjao? Za mišiće Liver Kinga „krivi” steroidi, a ne sirove iznutrice — kako je tvrdio

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram

Mislili ste da ne postoji ništa luđe od Tiger Kinga, a onda se pojavio Liver King.

Čak i ako niste znali kako se zove, Liver King je zavladao društvenim mrežama svojim zanimljivim egzibicijama. Pravog imena Brian Johnson, gotovo uvijek bez majice, ponekad u društvu drugih fitfluencera, a volio je konzumirati i sirovo meso, ponekad čak i testise životinja.

Navodno je zahvaljujući tome i napornim treninzima izgradio svoje ogromno tijelo, ali i poslovno carstvo te profile na društvenim mrežama. Hvalio se kako je moderni špiljski ratnik, vidjeli smo ga čak i kako baca koplja. Naravno, sve ovo je bila marketinška fora kako biste kupili njegov kapsule koje su sadržavale različite životinjske proizvode kao što su riblja jaja, koštana srž, jetra i tko zna što još sve. Industrija suplemenata za fitness nije baš najbolje regulirana tako da možete prodavati što god želite — dok god je sigurno za organizam, nije važno donosi li uistinu rezultate.

Godinama je odbijao optužbe kako uzima steroide, čak i kada je velik broj stručnjaka tvrdio da su vrlo male šanse kako je do ovakve fizionomije došao prirodnim putem.

Muškarcima s krhkim samopouzdanjem i željom da postanu alfe ovakav marketing itekako šteti — vide snažnog muškarca, snažni muškarac kaže „narastao sam od jetrice”, naruče paket poštom u nadi da će ih ovo iščupati i izgraditi. Ne ide to tako, a sada se čini kako su sve sumnje otklonjene.

Derek, stručnjak iza kanala More Plates More Dates je objavio video nazvan „The Liver King Lie”. Traje sat vremena, i bavi se isključivo Liver Kingom i njegovim biznisom te upotrebom steroida. U videu su čak prikazane i poruke u kojima Liver King spominje kako se mora dokopati milijun sljedbenika na društvenim mrežama. I na sve je spreman. Pa čak i trošiti 11 tisuća dolara mjesečno na tretman steroidima.

Video je u dva dana pogledan preko dva milijuna puta, što znači da interesa za raskrinkavanjem Liver Kinga ne nedostaje.

Velik broj korisnika Interneta ni nema problem s upotrebom steroida već sa samim laganjem o upotrebi.

Može li se Liver King izvući iz ovog skandala? Sigurni smo da ima još ljudi poput njega koji žive u špiljama i odbijaju izaći na svjetlo.

Reakcije na ovu vijest su posvuda!

Hasbulla je oduvijek znao.

TAGOVIfitness Instagram liver king meso steroidi teretana trening