Fit & Zdravlje

spavaj vježbaj repeat

Aside Banners

Zatvorili su ti teretanu? Postoji krevet koji je ujedno i teretana, gainsi dolaze sami od sebe!

Piše , Objavljeno

Kao da prosinac ionako nije bio mjesec u kojem apsolutno poremetiš sav napredak koji si ostvario u teretani. 10 dana Božića će poljuljati i one najupornije, ali zbog pandemije i katastrofalnog broja zaraženih je prosinac postao još gori.

Teretane su zatvorene. Do 21. prosinca zasad, ode čitav mjesec dana gainsa.

Danas je teško naći fitness opremu, utega i girja nema kao ulja i kave u staroj Jugi, nije baš ni jeftino opremiti kućni gym, ali netko je smislio najbolji mogući proizvod na cijelom svijetu za osobu koja sanja o bicepsima, tricepsima i kvadricepsima. Krevet koji se lagano pretvara u teretanu!

Sad ne možeš iskopati izgovor da nemaš mjesta za teretanu i vježbanje doma.

Ovaj krevet se uz pomoć hidraulike podiže i spušta kako bi ti omogućio i spavanje i vježbanje. Podignut krevet nudi i šipke za zgibove i dipseve koje mogu podnijeti do 130 kilograma težine, a ima i dovoljno prostora da možeš spojiti još neke sprave kao što je naprimjer power rack. Power rack može izdržati do 500 kilograma, nije šala.

Vrhunska ideja, mi smo oduševljeni.

Ako želiš financirati, ovaj PIVOT krevet je dostupan na Kickstarteru. Cijena za početak i krevet sa šipkama za zgibove i dipseve je oko 750 funti što iznosi nešto više od 6 tisuća kuna. Da je ovo cijena cijelog kompleta s power rackom ne bismo ni razmišljali dvaput – ali to će te ipak koštati 1250 funti a.k.a. 10 tisuća kuna.

Ako imaš mjesta – preporučamo i krevet i power rack za te novce.

TAGOVIdizajn krevet namještaj teretana