Fit & Zdravlje

ni riječi!

Aside Banners

Erling Haaland otkrio novi trend spavanja! Trend priliči sceni iz otmice, ali s njim postiže dobre rezultate 

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram screenshot/@erling.haaland

Većina nas svoj san pokušava poboljšati tako da izbjegavamo telefon prije spavanja i smanjimo unos kofeina. Međutim, nogometaš Erling Haaland doveo je trendove o spavanju do potpuno nove krajnosti. Haaland je rekao kako prije spavanja zalijepi usta.

 Iako ovaj hack može zvučati kao potpuna noćna mora, Haaland inzistira na kako mu je, praksa nalik na otmicu, pomogla spavati i poboljšala njegove mogućnosti na terenu. Haaland je bizaran trend priznao tijekom Impaulsive podcasta Logana Paula, influensera koji je postao MMA borac.

“Mislim da je san najvažnija stvar na svijetu”, rekao je Haaland, dok je otkrivao dugotrajnu rutinu koju, prije sna, prolazi svake noći.

Ispostavilo se da je Paul jednako izbirljiv po pitanju svoje rutine odlaska na spavanje i nosi traku na nosu kako bi poboljšao san. Rekao je: „Siguran sam da znaš, disanje kroz nos je ključno…“ na što je Haaland brutalno odgovorio „Trebao bi zalijepiti usta!“ Haaland je objasnio da koristi traku za usta kako bi potaknuo svoje tijelo da diše kroz nos, što je navodno zdravije.

 Prije nego što podignete nos na ovo, smatra se da disanje na nos povećava zasićenost kisika u tijelu, što može poboljšati sportsku izvedbu, a s obzirom na njegov rekord prošle sezone, možda je ipak u pravu.

TAGOVIdisanje kroz nos erling haaland logan paul san spavanje traka preko usta trend spavanja