Zdravlje

Aside Banners

Ne radite ovo kod kuće: Ubrizgao si halucinogene gljive, narasle mu u veni

Piše , Objavljeno

Izvor fotografije: Unsplash

Tridesetogodišnjak u SAD-u je odlučio eksperimentirati pa si je ubrizgao halucinogene gljive u tijelo.

Napravio je “čaj” koji je zatim upucao u sebe. Priča nema sretan kraj, nije otkrio odgovor života, ali je skoro otkrio kraj života. Infekcija mu se raširila tijelom i mjesec dana je bio u bolnici.

Čovjek ima pbipolarni poremećaj, ovisan je o opijatima, prestao je uzimati propisane lijekove pa je spas tražio u psihodelicima.

Nije išlo, ova epizoda u bolnici je jasan dokaz. Nakon što je na spomenut način konzumirao “čaj od gljiva”, razvio je čitav niz simptoma – počelo je s letargijom pa prešlo na teže stvari – groznicu, mučnine, proljev i povraćanje krvi. Sorry ako ručate u ovom trenutku, ali hej – sami ste otvorili ovaj ludi članak.

Završio je na intenzivnoj, organi su počeli zakazivati, uključujući pluća i bubrege. Izvukao se zahvaljujući tretmanu, zaustavljene su gljive koje su se hranile njegovim stanicama kako bi rasle. Zvuči strašno.

Psihodelici konzumirani sigurnim putem mogu pomoći s depresijom te poremećajima s nekontroliranim unosom supstanci, ali injektiranje vodice od gljiva je sve samo ne siguran put.

 

>> Pročitaj i ovo: Koje su i kako pucaju – sedam manje poznatih opakih droga i njihovo djelovanje

 

TAGOVIdroge gljive