Zdravlje

Napokon smo saznali

Aside Banners

VIDEO Napokon smo saznali zašto Pharrell već 20 godina izgleda isto – ključna riječ: njega kože

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: GQ/YouTube

Pharrell Williams – glazbeni genij, modna ikona i vječan mladić. To su tri stvari po kojima je on poznat na internetu, ali pogotovo po posljednjoj karakteristici.

Tijekom zadnjih nekoliko godina su iskakali svakakvi memeovi na kojima se moglo vidjeti kako Pharrell ne stari već duži niz godina. Svi se stalno pitaju kako je to moguće. I mi smo se to pitali, ali nismo našli odgovor.

Pretpostavili smo da su to geni, a ako nisu geni onda mora da je potpisao nekakav sporazum s vragom ili nešto tako jer ostati vječno mlad – NIJE MOGUĆE! (moguće-moguće-moguće. Pokušavamo stvoriti efekt jeke zbog dramatičnosti). Bar smo to mislili, ali onda smo se uvjerili da nismo u pravu. Pharrell zapravo radi samo ono što bismo svi trebali – njeguje sebe u svakom smislu te riječi pa tako i svoju kožu.

GQ je na svom YouTube kanalu izbacio video s popularnim “mladićem” u kojemu on objašnjava kako njeguje svoju kožu te nam odaje da je to “tajna” koju čitav internet želi saznati godinama.

Bilo nam je draže dok je razlog njegovog mladolikog izgleda bio sklopljeni pakt s vragom. Sada znamo da nije ništa izvanzemaljski, nego jedna sasvim normalna i dostupna stvar.

Više nemamo razlog za opravdanje i izbjegavanje očitog. Vrijeme je za mazanje dečki.

TAGOVIGQ Pharrell Williams