Komadi & Sex

Krivi smo zbog zločestih misli

Aside Banners

Ako će nas itko ikada trebati uhititi, želimo da to bude ova seksi policajka!

Policijski posao se ne asocira s nečim pretjerano seksipilnim, ali ima nas koji se palimo na uniforme. A kada je u takvoj uniformi ovakav komad...

Piše , Objavljeno

Predajemo se. Krivi smo zbog niza prekršaja i kriminalnih radnji, među koje spadaju ozbiljni slučajevi alkoholiziranja na javnom mjestu, opetovano “proučavanje” internet pornografije i prelazak ceste preko neoznačenog dijela. Savjest nas toliko peče da jednostavno više ne možemo živjeti sami sa sobom i svojim zločinima, pa priznajemo sve i tražimo da nas se odmah privede licu pravde. Ako može, voljeli bismo da to učini Samantha Sepulveda, policajka iz New Yorka pred kojom i najgori među nama spuštaju gard.

Samantha ima 32 godine i policajkom je postala 2010., kada je mogla birati između tog posla i karijere brokerice. Odabrala je policijsku službu jer želi pomagati ljudima, a ubrzo nakon što je krenula raditi prijatelj ju je zamolio da obavi par fotkanja za kolekciju kupaćih kostima. Zatim je uslijedilo nekoliko revija, par poslova modelinga i Instagram profil, koji je vrlo brzo postao iznimno popularan, a danas ovu policajku prati čak 163 tisuće ljudi. Kada vidite ove fotke, biti će vam jasno i zašto!

Inače, Samantha ističe kako su njezina policijska karijera i karijera Instagram zvijezde u potpunosti odvojene, a kada je u uniformi pokušava biti maksimalno profesionalna, ne nosi šminku i veže kosu u rep kako bi izgledala što muževnije. Prema zlikovcima nema milosti, a spomenula je i kako su joj njezini kolege znali praviti probleme zbog hobija, no sada su i oni malo ohladili. Osim što vodi ovaj dvojni život, Samantha je prava renesansna žena, pa tako piše inspiracijsku knjigu za mlade žene te pomaže pri “izgradnji održivih energetskih postrojenja na Tajlandu“. Ne, ovo ne izmišljamo.

TAGOVIguzica hot Instagram komad model policajka Samantha Sepulveda seksi sise

Komentiraj