Komadi & Sex

boc za boc

Aside Banners

Ako se cijepiš u ovoj javnoj kući, oni te časte seksi uslugama – Hrvatima nije daleko!

Piše , Objavljeno

Izvor: Facebook

Jedan bordel u Austriji je odlučio pružiti najbolju javnu uslugu za koju smo dosad čuli – ako se ljudi cijepe u bordelu, dobit će besplatnu zabavu sa njihovim (seksualnim) zaposlenicama.

Ime bordela je Fun Palast, a nalazi se u Beču. Odlučili su se na ovu “mjeru” nakon što je vlada uvela svoje mjere. Ako u Austriji nisi cijepljen, ne možeš ući u restorane i ostale zatvorene prostore. Ta mjera je uzrokovala pad prometa u Fun Palastu za 50 posto, reagirali su brzo.

Cijepljenje u javnoj kući je moguće svakog ponedjeljka od 16 do 22 sata. I tako sve do kraja studenog. Naravno – zaposlenice su odjevene kao medicinske sestre. Svi muškarci koji se cijepe će dobiti 30-minutnu zabavu u seksi sauni s damom po izboru. Neki mediji su prenijeli vijest i tvrde da će biti seksa, neki spominju samo lapdance, nismo 100 posto (bar smo iskreni), ali nešto dobiješ u javnoj kući. A nije bolest.

Daš da te bocnu, daju ti da bocneš. Kako god – seks je spektar.

Ovoj improviziranoj klinici mogu pristupiti svi, žene su također dobrodošle, a čak i dječaci od 14 godina – sve dok imaju odraslu osobu uz sebe.

TAGOVIbordel cjepivo COVID 19 javna kuća seks