Komadi & Sex

Zna kako privući pažnju

Aside Banners

Ariel Winter ponovno pali Instagram svojim golišavim fotkama

Svi ju znamo kao štrebericu iz serije Modern Family, ali Ariel Winter je sasvim drugačija u stvarnosti.

Piše , Objavljeno

Kao netko tko prati seriju Modern Family (iako ne znam zašto jer stvarno nije pretjerano zabavna), uvijek sam bio team Haley (Sarah Hyland), vjerojatno iz razloga što je njezina TV sestra, štreberica Alex (Ariel Winter) doslovno bila dijete kada se serija počela prikazivati.  No Ariel je sada odrasla i uskoro će napuniti 19 godina, a svojevrsno “ružno pače” se preko noći pretvorilo u jednu od najpoželjnijih mladih žena na svijetu. U prilog joj svakako idu obline kojih itekako ima i koje se ne srami pokazati, a Instagram je mjesto na kojem sve svoje fanove (i hejtere) gotovo svakodnevno uveseljava golišavim fotkama.

Trenutno se tako nalazi na odmoru u meksičkom Cabu, gdje kao i sve zvijezde i lovaši uživa u suncu, pješčanim plažama, kristalno čistom moru i svemu onome što takav provod nudi. Naravno, nije zaboravila svoje fanove na Instagramu, a najnoviji serijal fotki s tog odmora je itekako vrijedan pažnje.

A video posted by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

A photo posted by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

A photo posted by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Hoće li njezina karijera u skorijoj budućnosti potonuti ili će se vinuti u neslućene visine, teško je reći, ali dok god mami ekipu ovakvim fotkama, sigurno neće biti ignorirana i zaboravljena.

TAGOVIariel winter cabo guzica Instagram meksiko modern family obline odmor sise

Komentiraj