Komadi & Sex

ipak ništa

Aside Banners

Atraktivna golferica hrvatskih korijena razočarala fanove objavom vezanom za OnlyFans

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram Screenshot

OnlyFans svakog dana postaje sve popularnija platforma. Imamo primjere mnogih zvijezda koje su se odlučile svoje manje ili više eksplicitnije sadržaje objavljivati na ovu “društvenu mrežu“. Jedna od takvih je i golferica Paige Špiranac… ili su barem tako neki pomislili.

Ona je otkrila da je netko otvorio račun na OnlyFansu na njeno ime te je na taj lažni profil stavljao golišave, računalno uređene slike što je razljutilo prelijepu golfericu. Na svom twitter računu Paige je odmah objavila tweet opovrgavajući vlastiti angažman u takav način zarade. Tom objavom rastužila je gomile fanova koji su se potajno nadali da bi se njihovi snovi mogli ostvariti.

Golferici hrvatskih korijena dodijeljena je titula “najseksi žene svijet“ po izboru magazina Maxim. Teško im je zamjeriti na tako nečemu jer Paige zasigurno posjeduje sve atribute za tako nešto. Paige je završivši svoju karijeru ostala u golfu te sada radi kao osobni trener, a u posljednje vrijeme privukla je medijsku pažnju nagađanjima kako je u vezi sa Logan Paulom.

Paige Spiranac 9
Galerija

Na svojem Instagram profilu često objavljuje vrlo provokativne fotografije za svoje mnogobrojne pratitelje kojih je sada više od 3.4 miliona. Osim na Instagramu Paige možete pronaći i na YouTubeu ako vas zanima detaljnija analiza pravilnog izvođenja udaraca u golfu i odabira palica. Nažalost po većinu nas, ne možete ju pronaći na mreži koji bi najviše željeli, a to je OnlyFans.

Atraktivna golferica hrvatskih korijena razočarala fanove objavom vezanom za OnlyFans