Komadi & Sex

sve znaš

Aside Banners

Bikini koji vrlo malo toga ostavlja mašti podijelio Internet

Piše , Objavljeno

Izvor: Fashion Nova screensot

Stručnjaci se slažu kako je ovo ljeto iznimno toplo, a ovaj bikini mogao bi temperaturu na plaži još više podići. Riječ je o kupaćem kostimu, mnogima poznate marke Fashion Nova, naziva Butterfly Babe Thong 2 Piece Bikini – Royal. Bikini je trenutno i na 50% popusta pa umjesto 185, košta 89 kuna.

Razlog zbog kojega se podigla velika bura oko bikinija je taj što vrlo malo toga skriva, naročito u donjem dijelu. Sastoji se od vrlo tanke tkanine koja se u prednjem dijelu širi, dok se u stražnjem pretvara u praktički jednu tanku špagu. Oskudni donji dio sadržava još i dijamantskog leptira koji povezuje tkaninu sa obje strane kukova.

Nije Fashion Nova jedini brend koji je ove godine šokirao svojim kupaćim kostimom. Prije nekoliko mjeseci pisali smo o modnoj kući Shein čiji je jednodijelni kupaći kostim također digao Internet na noge, pogotovo mušku populaciju.

Kako za dizajn Sheina tako i za Fashion Novu ne vjerujemo da će se prevelik broj žena odlučiti za ovako izazovnu opciju. Možda je tako i bolje, zamislite da uz ove neizdržive temperature još netko sa bikinijem Fashion Nove dodatno podigne temperaturu. Zato poruka curama, mislite na druge, nosite obične kupaće kostime.

Fashion Nova
Galerija

Bikini koji vrlo malo toga ostavlja mašti podijelio Internet