Komadi & Sex

zarađuješ stopalima, a nije high kick

Aside Banners

Bivša UFC borkinja zarađuje više prodajom fotografija nego borbama

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram

Sad već bivša UFC borkinja Felice Herrig prošli je mjesec najavila kako će završiti svoju karijeru u najpoznatijoj MMA organizaciji. U periodu od osam godina upisala je 5 pobjeda i isto toliko poraza. Svoju karijeru sada će nastaviti u još brutalnijoj borbi golim šakama, u organizaciji Bare Knuckle Fighting.

Poznato je kako UFC ne plaća baš izdašno svoje borce pa je tako i Herring pronašla alternativni način zarade. Ona na svojem OnlyFans računu prodaje slike stopala, ali ne samo to. Velikodušni fanovi mogu kupiti i njene prljave čarape. Svi znamo da postoje određene skupine ljudi na OnlyFansu koje zanimaju slike stopala, ali da postoje osobe koje su spremne platiti za prljave čarape nas je malo šokiralo. Možda je vrijeme da pokupimo sve čarape s poda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Felice Herrig (@feliceherrig)

Ova 37-godišnjakinja kaže da prodaje rabljene čarape po cijeni od 150 dolara po komadu. Herrig je otkrila da joj zarađen novac omogućava da se bori kad to želi, a ne kako bi spajala kraj s krajem. Sama kaže kako je odlučila otvoriti svoj račun na OnlyFansu nakon teške ozljede koljena koja je zahtijevala operaciju i zbog koje se nije borila gotovo dvije godine.

Felice Herrig (Izvor - Instagram) 26
Galerija

Izvor fotografija: Instagram

Uzimajući u obzir da su borci plaćeni samo kada se bore, za Herrig je to bilo teško financijsko razdoblje. Međutim, nakon što je odlučila testirati OnlyFans, shvatila je da može i tako zaraditi novac i da će joj to dati dovoljno vremena da se pravilno oporavi od ozljede. Snalažljivo, a i ovo je sigurno lakša zarada nego borba u oktogonu.

Bivša UFC borkinja zarađuje više prodajom fotografija nego borbama