Komadi & Sex

HM...

Aside Banners

Brijanje više nije njezina brija: postala je boginja fetiša – evo kako se to dogodilo!

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram screenshot

Govorili su joj da izgleda poput muškarca, tek je onda skroz odustala od depilacije i brijanja.

Bethany Burgoyne (30), kreativna poduzetnica iz Essexa, osjećala je pritisak da neprestano brije dlake na tijelu dok je odrastala, stoga je britvicu zauvijek ostavila 2018. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bethany 💋 Bx Sassy (@bxsassy)

Bethany, koja radi kao umjetnica i novinarka, počela je preispitivati standarde društva u dobi od 27 godina. Odlučila je puštati dlake ispod pazuha, prestala je brijati noge, a brada joj je počela sama rasti zbog bolesti s kojom više nije mogla izaći na kraj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bethany 💋 Bx Sassy (@bxsassy)

Kad je Bethany imala 29 godina dijagnosticiran joj je policistični jajnik, hormonska neravnoteža koja je razumno česta među ženama. To može uzrokovati nenormalan rast dlaka po čitavom tijelu, ali Bethany se ne opterećuje pokušavajući sve to ukloniti – ona to “uzgaja”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bethany 💋 Bx Sassy (@bxsassy)

Svoje putovanje kroz cijelu transformaciju dijeli na Instagramu kako bi potaknula druge žene da je u redu “biti dlakava”. Nakon što je javno podijelila svoju priču, Bethany je otkrila fetiš zajednicu ljudi koju privlače dlakave žene te je osnovala radionicu o tijelu i seksu “The Sassy Show”. Na tim eventima Bethany dopušta ljudima da joj dodiruju dlake na tijelu jer vjeruje da sporazumno milovanje može pojačati povjerenje u druge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bethany 💋 Bx Sassy (@bxsassy)

Umjetnica i novinarka je rekla: “Sada vidim da možemo biti osoba koju želimo vidjeti – za mene je to žena koja je ima dlake i ponosno to pokazuje. Zahvaljujući pandemiji i privatnosti vlastite tvrtke počela sam puštati bradu. Osjećala sam se sigurnom da to učinim bez osude drugih. Što sam se više gledala i dodirivala svoju bradu, sve sam više shvaćala da je to prekrasan dio mene i da se mogu osjećati dobro i ponositi se svojim izgledom.”

Tko voli, nek’ izvoli!

Izvor: The Sun

TAGOVIdlakave žene dlakavost fetiši Instagram instagram djevojke trendovi