Komadi & Sex

auhfgh

Aside Banners

Emily Ratajkowski se skinula da zabavi fanove u karanteni i želimo ju zamoliti – Daj još!

Piše , Objavljeno

Prekrasna glumica i model, Emily Ratajkowski, na Instagramu je objavila fotku na kojoj je potpuno gola i svima dala do znanja koliki je sretnik gospodin Ratajkowski. Gospodin Ratajkowski inače se zove Sebastian Bear-McClard, i nešto je manje poznat glumac i producent s kojim je u braku već dvije godine.

Emily je uz fotku objavila i objašnjenje da ovo nije kako njihova karantena inače izgleda te kako su inače uglavnom u trenerci i hoodicama. Fotka je nastala ljeta gospodnjeg  2018. (baš ljeta, sunce, badići i to), šest mjeseci nakon što se par oženio.

Brojne poznate zvijezde, uglavnom njene kolegice, također supermodeli, poput Belle Hadid, Kendall Jenner, Hailey Bieber, Shaninae Shaik i još ponekih koje ne znamo, ali koji su valjda poznati jer imaju plavu kvačicu kraj imena, komentirali su kako nevjerojatno izgleda, a mi se možemo samo složiti i nastaviti diviti.

Emily ovo nije prva golišava fotka na Instagramu te se nadamo kako će sa ovom tradicijom nastaviti, a mi ćemo do sljedeće prilike i fotografije uživati u starima i biti ljubomorni na njenog psa, zavjese i ostale žive i nežive stvari u njenoj blizini….

View this post on Instagram

He’s so sick of the snuggles

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

TAGOVIEmily Ratajkowski