Komadi & Sex

Dušebrižni Ameri

Aside Banners

Gledatelji poludjeli na zgodnu i oskudno odjevenu voditeljicu i natjerali ju da se pokrije

Javni moral i čudoređe su još jednom spašeni od groznih prizora golih ženskih ramena, a mi se ovim putem zahvaljujemo dušebrižnim gledateljima koji su nas spasili od paklenog ognja!

Piše , Objavljeno

Kako je vremenska prognoza u zadnje vrijeme postala više pogađanje nego nekakva egzaktna znanost od koje mi obični smrtnici možemo imati nekakve konkretne koristi, preostaje nam jedino uživati u lijepim mladim prognostičarkama (dobro, barem je to slučaj u ostatku svijeta) koje sa samom meteorologijom i nemaju puno veze. Ne znamo jel Liberté Chan s američke TV postaje KTLA prošla neku školu za ono što radi, ali barem pokriva one kategorije “mlada” i “zgodna”. Sada je pak tome dodala jednu: “kotroverzna”. Prije nego što išta kažemo, pogledajte sljedeći video.

Liberté Chan – prognoza:

Liberté je naime odlučila voditi jutarnju prognozu u kratkoj crnoj haljinici bez rukava, koja ruku na srce, izgleda kao nešto što je profurala iz noćnog izlaska. Iako nama takvo nešto uopće ne smeta i svakako je bolje od uštogljenih odjela, dušebrižni su Ameri obasuli TV postaju mailovima u kojima zahtijevaju da se ljepotica zaogrne nečime, što su producenti očigledno morali ispoštovati nakaradno ispruženom rukom koja djevojci dodaje vestu. Da nije smiješno, bilo bi tužno. Nakon emisije je Liberté objavila i video u kojoj s kolegama čita neke od pristiglih mailova i nimalo se suptilno zgraža nad komentarima.

Liberté Chan – komentari:

Možda smo mi u krivu kada podržavamo čak i ovakvo, malo oskudnije odijevanje, ali opet, možda bi djevojke na televiziji morale nositi burke ili biti zaogrnute šatorskim krilom. Ili ih jednostavno zamijeniti ostarjelim ćelavim muškarcima. Ne znamo, teško je reći…

TAGOVIdjevojka golotinja ljepotica prognoza seksi vremenska prognoza

Komentiraj