Komadi

Vruće vijesti

Aside Banners

Glumica iz serije Obitelj Soprano i osvajačica Emmyja, otvorila račun na Onlyfansu! Pogledajte što je otkrila Drea de Matteo

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagramscreenshot/@dreadematteo

Drea de Matteo iznenadila je obožavatelje serije Obitelji Soprano otvorivši račun na OnlyFansu. Američka glumica (51), čije je pravo ime Andrea Donna de Matteo, proslavila se ulogom Adriane La Cerva u popularnoj seriji.

De Matteo je svoj novi profil predstavila na Instagramu, gdje broji oko 450.000 pratitelja, uz opis je stavila i poveznicu na novu stranicu, a isto je učinila i na Twitteru. Na  Onlyfansu je objavila već četiri puta, a sadržaj naplaćuje 15 dolara mjesečno.

U početku konobarica, Adriana je predstavljena kao djevojka glavnog lika Chrisa Moltisantija (Michael Imperioli) tijekom prve sezone serije, no ubrzo je postala je dio glavne glumačke postave. Dobivajući i vlastite priče unutar serije, zaslužila je Emmyja za izvanrednu sporednu glumicu u dramskoj seriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DREA DE MATTEO (@dreadematteo)


Ostale značajne uloge uključuju Ginu Tribbiani u Joey (2004–2006), Wendy Case u Sons of Anarchy (2008–2014), Angie Bolen u Desperate Housewives (2009–2010) i detektivka Tess Nazario u Shades of Blue (2016–2018).

TAGOVIAdriana La Cerva Drea de Matteo Emmy glumica onlyfans the sopranos