Komadi & Sex

Cure to ne vole

Aside Banners

Instagram ljepotica s fanovima podijelila “dick pic” kako bismo svi nešto naučili

Sve više žena izlazi u javnost sa svojim svjedočanstvima o neugodnim iskustvima koja uključuju neželjene slike penisa, a izgleda kako je to veći problem nego što smo mislili.

Piše , Objavljeno

Iako svaka stanica našeg ponosnog muškog bića smatra kako je naš penis nešto prekrasno što svaka žena želi i mora vidjeti (ili je to samo slučaj kod nas?!), izgleda kako djevojke ne vole da im tipovi šalju dick pics. Barem ne ako ih same nisu zatražile. A pogotovo ako se radi o totalnim neznancima. U zadnje vrijeme se u medijima i na društvenim mrežama sve češće govori o ovoj problematici, a na takvu vrstu zlostavljanja je odgovorila mlada Instagram zvijezda i model Stina Sanders, koja je sa svojih 130 tisuća fanova podijelila jednu od lascivih fotografija koje je dobila. Okačila je samo njezin dio, ali svi znamo kako ide nastavak…

Po njezinim vlastitim riječima, ova 24-godišnjakinja takve poruke dobiva prosječno tri puta tjedno i nije joj nimalo drago. Zato je na svom blogu upozorila kako niti jedna žena ne želi gledati “to” ukoliko sama ne zatraži i da muškarci sigurno ne bi vadili svoje penise u javnosti (ako i bi, onda nešto nije u redu s njima). Ona također poziva i sve ostale djevojke koje su se našle u sličnoj situaciji da se drže zajedno i bore se protiv ovog naizgled bezazlenog problema kako se stvari ne bi otele kontroli.

I dok je naišla na veliku potporu javnosti, ima i onih koji na njezine poruke gledaju s negativne strane. Neki tako tvrde da je sama tražila dick pics jer na svojem profilu objavljuje fotografije na kojima je polugola ili u donjem rublju, a takvo ponašanje izaziva određenu percepciju javnosti tojest njezinog malo ekspresivnijeg muškog dijela. Drugim riječima, ako ne želiš da ti tipovi šalju slike svoga mesa, nemoj ih ni ti hraniti svojim! Ima li to smisla?

TAGOVIblog dick pic Instagram internet penis slika penisa stina sanders zlostavljanje

Komentiraj