Komadi & Sex

thicc

Banner 300

Julia Fox, zvijezda Uncut Gemsa je bila i slikarica, dizajnerica i domina – sad je gluma na redu

Piše , Objavljeno

Nevjerojatna Julia Fox nas je očarala u Uncut Gems, filmu braće Safdie koji će nam još dugo ostati u pamćenju nakon gledanja.

Film ćete sigurno najviše zapamtiti po ozbiljnom Adamu Sandleru, ali Julia Fox je iznenadila svojom glumačkom zrelošću. Nije random žena bačena u vatru, izgleda kao da glumi godinama, a u nekoliko scena smo ostali očarani njezinim talentima.

Posljednji put kad smo se oko neke mlade nade tako osjećali (ne brojimo baby Yodu), ona se odazivala na ime Margot Robbie.

Sada smo potpuno opčinjeni ovom damom rođenom u Milanu u Italiji.

“Ljepota njezinog lika je što taman kad pomisliš da je poznaš, ona potpuno uzurpira to. Do kraja filma ga potpuno preuzme.” Josh Safdie, redatelj i scenarist

Od 14. godine se uvlači u njujorške klubove s lažnom osobnom iskaznicom. Sa 17 godina se predozirala i jedva preživjela. U srednjoj školi je postala i domina.

“Čula sam da jedna cura to radi. Nije bilo seksa ni golotinja. Samo gluma. Znala sam da ja to mogu. Mogu glumiti. Mogu nositi poseban outfit.”

View this post on Instagram

????? #uncutgems

A post shared by ????? ??? ☆ (@juliafox) on

Nakon toga je postala i umjetnička muza, njezini portreti se mogu pronaći po nekim slavnim zidovima. Zatim se okušala i kao dizajnerica te fotografkinja.

“Stalno rastem, evoluiram, mijenjam se. Želim istražiti sebe u svakom obliku. Ne želim se ograničiti onim što mi drugi ljudi kažu da jesam.”

Za Uncut Gems je izabrana između više od 200 glumica. Navodno su u igri bile i velike njuške kao Lady Gaga, Kim Kardashian te Scarlett Johansson, ali mi ne možemo zamisliti nijednu od njih u toj ulozi.

 

I ne možemo lagati, drago nam je da smo ju vidjeli kako pleše.

 

TAGOVIjulia fox uncut gems